×

Deze website maakt gebruikt van cookies. Door verder te browsen op deze website stemt u in met het gebruik van deze cookies. Lees hier meer »

Active Body Fit

Aanbevolen workoutschema
maand1
by Samantha Clayton
FOUNDATION BEACH WORKOUT 1
by Samantha Clayton
FOUNDATION GYM WORKOUT 1
by Samantha Clayton
FOUNDATION TRAIL WORKOUT 1
by Samantha Clayton
ACTIVE BODY FIT TIP 1

Het Active Body Fit Programma helpt u een verhoogd niveau van fitheid te krijgen door een reeks aan oefeningen die bestaan uit herhaling, geleidelijke opbouw en perioden van rust. Combineer voor maximale voordelen het programma met een slim voedingsschema dat uw lichaam ondersteunt voor, tijdens en na de oefeningen. Het uitvoeren van deze veilige en leuke oefeningen als onderdeel van een evenwichtige, actieve levensstijl zal u helpen uw fitnessregime op te stellen en zich daaraan te houden.

Iedere week bieden we u drie workoutregimes die bestaan uit vijf oefeningen, allemaal erop gericht om u er met uw gedachten bij te houden en uw lichaam vooruitgang te laten boeken. U kunt iedere workout aanpassen aan uw behoeften door de standaard oefeningen te doen of aangepaste oefeningen. Iedere week zult u basisroutines doen, intervalroutines en routines gericht op het uithoudingsvermogen, en aan het eind van iedere maand kunt u uw fitheidsniveau testen met een Challenge Workout. Het beste is dat u het programma op ieder moment kunt beginnen, u de workouts alleen kunt doen of met vrienden, thuis of waar u maar wilt. Ga nu maar aan de slag en zorg dat u plezier heeft!

Volg ons Herbalife24 workoutschema of maak uw eigen schema. Download en maak hieronder uw schema.

VOORGAANDE HERBALIFE24 WORKOUTS