×

Deze website maakt gebruikt van cookies. Door verder te browsen op deze website stemt u in met het gebruik van deze cookies. Lees hier meer »

Cristiano Ronaldo

CR7 maakt zijn droom werkelijkheid
Cristiano Ronaldo
CR7 verheft zijn spel met elite voeding
Cristiano Ronaldo
Limieten bestaan slechts zodat hij ze kan overschrijden
Cristiano Ronaldo
CR7 maakt zijn droom werkelijkheid

Voetbalkampioen Cristiano Ronaldo, gesponsord door Herbalife, praat over zijn introductie in de sport als kind. Iedereen in Ronaldo’s familie hield van voetbal en tijdens zijn jeugd speelde hij het op straat met zijn vriendjes. Ronaldo vertelt dat zijn vader, die in een voetbalclub werkte, hem op een dag vroeg waarom hij niet kwam spelen terwijl hij zelf aan het werk was. Vanaf dat moment ging Ronaldo naar de club, trainde daar en kreeg hulp van zijn vader. Hij vond het geweldig om deel van het team uit te maken en hij speelde voor zijn eigen vermaak. Ronaldo zegt dat hij toen al wel besefte dat hij anders was dan de andere spelers, maar dat hij nooit had gedacht dat hij op een dag een prof zou worden. Echter, na drie of vier jaar, begon Ronaldo na te denken over professionele teams, en waar hij dan bij zou willen spelen. Hij bekeek veel verschillende trainingen en wedstrijden en zijn droom om professioneel voetballer te worden, werd steeds sterker.

CR7 verheft zijn spel met elite voeding

Voetbalkampioen Cristiano Ronaldo praat over zijn jeugd. Hij dacht vroeger nooit echt na over voeding en zijn voornaamste doel was dat hij het naar zijn zin had. Later ontdekte hij pas hoe belangrijk voeding is. Ronaldo zegt dat hij zijn lichaam als wapen beschouwt en dat het hem een voordeel geeft boven andere spelers. Hij gelooft dat herstel na de training en wedstrijd belangrijk is voor zijn prestaties. Dat is de reden dat hij samenwerkt met Herbalife. Ronaldo zegt dat als hij zijn lichaam niet op de juiste manier traint en voedt, hij ook niet de beste kan zijn. En laten we wel wezen – Ronaldo wil de beste zijn!

Limieten bestaan slechts zodat hij ze kan overschrijden

Voetbal kampioen Cristiano Ronaldo, gesponsord door Herbalife, vertelt hoezeer het vaderschap voor hem een droom is die uitkomt. Hij haalt veel plezier uit het geven van advies aan zijn zoon, hem naar school brengen en zich te realiseren hoeveel hij van hem houdt. Hij zegt dat hij zijn zoon adviseert in zichzelf te geloven, hard te werken en zijn dromen te volgen. Hij zegt hem ook dat indien hij respect wil van anderen, hij ook anderen moet respecteren. Ronaldo zegt dat zijn carrière tot op heden heeft bestaan uit het opzoeken van het uiterste om resultaten te behalen. Hij geniet ervan te leven in het heden en maakt zich niet al te veel zorgen over de toekomst omdat hij er vertrouwen in heeft. Ronaldo voelt zich fysiek prima en kijkt uit naar zijn wedstrijden.